Povestea Pro Jesus

Pro Jesus

 Platformă web dedicată creștinilor smart

Povestea Pro Jesus a început, fără nume, prin anul 2007. Ne-am dat seama de capacitatea deosebită a online-ului de a conecta oameni și informații, de a ieși din capcana exclusivismului și de a identifica exemple uimitoare de gândire și de raportare sănătoasă asupra vieții. De multe ori, de unde nici nu te aștepți!

Misiune

Pro Jesus este un website cultural și social orientat către un segment aparte de creștini contemporani: creștinii smart. Creștinii smart sunt creștini elevați, responsabili și activi. Fac planuri alese, merg pe cărări vechi dar și noi, adaptându-se constant provocărilor și oportunităților acestui secol (Isaia 32:8; Psalmi 106:3; Isaia 49:11; Matei 10). Sunt un fel Daniel, Moise și Ilie biblici (Daniel 1:17; Exodul 32:31-32; 1 Regi 19), față în față cu cunoașterea și necunoscutul, iubitori de Dumnezeu dar și de oameni ‘pestriți’ în mijlocul cărora le-a fost dat să ofere ce au mai bun.

Au curajul de a-și observa limitele. Au tăria de a evidenția subiecte tabu dar necesare. Iar în cele mai tensionate momente ale vieții, creștinii smart nu se îndoiesc de demnitatea cu care i-a înzestrat Dumnezeu (Isaia 43:4, 51:12-14). Ei au încredere că „orice lucru El îl face frumos la vremea Lui” (Eclesiastul 3:11)!

„În ce mă privește, eu nu știu ce să fac cu lumea dacă Hristos ar fi doar o ipoteză”, a afirmat H.R. Patapievici. Jesus Christus a fost un lider cum nu te așteptai: mereu prezent, ancorat în periplele vieții, cultivat, cu soluții smart. Viața lui nu a fost doar o filosofie. A fost o viețuire care a schimbat.

Indiferent de ce profil și ce amprentă digitală ai, Dumnezeu te cunoaște exact așa cum ești (Proverbe 15:3; Psalmi 139:4; Psalmi 139: 7-12; Isaia 43:1)! El nu dorește niciunde (inclusiv aici) ca tu să fii singur iar El să nu existe pentru tine: „Mă voi lăsa să fiu găsit de voi, zice Domnul” (Ieremia 28:14).

Pro Jesus dorește să vină în ajutorul acestor creștini. O viață în Isus este o viață înălțătoare, conectată, smart!