Funcție dezactivată

Elevate your life

O întâmplare înduioșătoare, pe care doar mamele și fetițele lor o pot înțelege.

“Fiica noastră, Ariana, a trecut pragul de la bebeluș la copil care face primii pași, cu toată gama de lovituri și julituri. În aceste ocazii, întindeam brațele (…) și o întrebam: “Ești tu fetița mea?”.

Printre lacrimi, dădea din cap “Da”.

Apoi o întrebam: “Ariana, fetița mea dulce și frumoasă?”. Dădea iar din cap, de data asta, zâmbind. Iar eu terminam cu: “și o sa te iubesc ca întotdeauna, pentru totdeauna, fie ce-o fi”. Se îndepărta cu un chicot și o îmbrățișare, gata de o altă provocare…

Acum câteva săptămâni, am avut “una din zilele alea proaste”. Eram obosită, iritată si suprasătula de grijă (…). Am atins punctul culminant după-amiaza, când m-am refugiat în camera mea pentru un plâns zdravăn.

Ariana a venit lângă mine și a zis: “Hai la mine”.

S-a vârât în brațele mele, și-a pus mânuțele pe obrajii mei uzi de lacrimi și a zis: “Ești tu mămica mea?”. Printre lacrimi, am dat din cap “Da”. “Mămica mea dulce și frumoasă?”. Am dat iar din cap și am zâmbit. “Iar eu o să te iubesc ca întotdeauna, pentru totdeauna, fie ce-o fi!”. Un chicot, o îmbrățișare strânsă, și m-am sculat din pat, gata pentru o nouă provocare”.

Sursa:
Lisefski J., “Ca întotdeauna, pentru totdeauna, fie ce-o fi”, citată de ***, Supă de pui pentru suflet de mamă. Povești care deschid inima și reaprind spiritul mamelor, Editura Adevăr Divin, Brașov, 2012, p. 144
Distribuiri
157

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri