Elevate your life

Un creștin pensionar din Marea Britanie a fost surprins vorbind într-un parc public unui grup de musulmani despre Isus Hristos.

Musulmanii scandează în numele lui Alah și i se adresează bătrânului cu râsete demonice de batjocură, spunându-i: „Într-o zi săptămână vei muri!”.

Cu toate acestea, bătrânul creștin nu se lasă  intimidat, citindu-le musulmanilor din jur din Biblie și spunându-le că ei nu pot șterge sau elimina numele lui Isus Hristos, oricât ar fi de deranjați, El fiind un Dumnezeu real și Cel care a înviat.

,,Isus este Prințul păcii”, a adăugat bătrânul zelos. „Isus nu a omorât niciodată pe nimeni, ba mai mult, a murit pe cruce în locul tuturor. Isus este singura cale de mântuire, Singurul care a murit pe cruce și a înviat din nou (…). Și Cuvântul lui Dumnezeu este mai puternic decât cuvântul lui Mohamed, mai puternic decât Coranul.” Musulmanii încep din nou sa râda și să-l batjocorească pe creștin.

„Creștinul pensionar îndeamnă apoi pe acești oameni să-și predea viața lui Isus Hristos ca să nu piară ci să aibă viață veșnică. Cu toate intimidările din partea acestora, bătrânul plin de îndrăzneală le vorbește despre Isus Hristos și s-ar putea ca unii din ei să fi auzit Evanghelia pentru prima oară în viața lor” (Agnus Dei WordPress).

Link video:

Mulțumim frumos utilizatoarei Ciocan Rozalia pentru că ne-a semnalat acest videoclip.

Distribuiri
118

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri

Funcție dezactivată