Elevate your life

Kelley Johnson, Miss Colorado 2015, a surprins juriul și întreaga audiență cu o prezentare înedită în cadrul etapei de testare a talentelor din cadrul competiției Miss America 2016.

În loc de a cânta, de a se costuma strălucitor sau de a dansa pentru obținerea mult doritei coroane, tânăra Kelley a decis să vorbească mai degrabă despre meseria ei de asistent medical în fața numerosului public din Atlantic City.

În cea de-a doua seară de preliminarii, Kelley a ieșit în liniște pe scenă, îmbrăcată în uniforma ei obișnuită de asistentă medicală și a început să prezinte un scurt monolog despre trăirile ei ca îngrijitor medical. Și-a expus experiența ei din perioada în care a îngrijit un pacient în vârstă, bolnav de Alzheimer.

„Fiecare asistentă medicală are câte un pacient care îi reamintește de ce a devenit, în primul rând, asistentă medicală”, a început Kelley.

Te invităm să urmărești aici scurta dar frumoasa ei prezentare:

În ciuda faptului că multe persoane i-au contraindicat lui Kelley susținerea unui monolog (ținând cont de tradiția concursului de talente), ea a refuzat acest lucru:

Eu sunt o asistentă medicală iar acesta este talentul meu  –  având grijă de oameni, îngrijind alte persoane  -, și am dorit să le acord asistentelor medicale acea voce care să se facă auzită și recunoscută și pe care ele nu o au; am dorit să meargă cineva acolo sus, să fie un pic diferit și unic (…). Am dorit să fiu autentică, să fiu Kelley, și indiferent dacă merg să câștig titlul de Miss America sau titlul de Miss Colorado eu doresc să fac ceea ce îmi este propriu; iar eu sunt o asistentă medicală”, a afirmat ulterior Kelley.

Scurtul monolg de două minute i-a determinat pe spectatori și telespectatori să-și regândească febra vânătorii de frumuseți și de talente. Publicul a ovaționat-o îndelung pe tânăra concurentă pentru expunerea ei neașteptată.

Kelley Johnson a încheiat concursul Miss America din septembrie 2015 pe locul al treilea. Însă ea a câștigat o recunoaștere națională pentru monologul susținut și cu siguranță va rămâne mai mult timp în memoria celor care se uită la un asemenea concurs.

Însă primul impact al lui Kelley a fost trezirea unui respect mai mare pentru miile de îngijitoare medicale care spun: „Sunt doar o asistentă medicală”.

Surse Pro Jesus:
Corithios A., „Miss Colorado Kelley Johnson Defends Nurse Monologue After Being Mocked on The View”, PEOPLE Magazine, 17 septembrie 2015
Diamond B., „Miss Colorado Talks About Nursing Instead Of Singing For The Crown”, LittleThings.com, accesat în 30 noiembrie 2015
Distribuiri
488

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri

Funcție dezactivată