Elevate your life

”What are words” (Ce sunt cuvintele) este unul dintre noile proiecte muzicale ale The Piano Guys cu un mesaj puternic pentru orice relaţie: „Ce rost au promisiunile dacă nu eşti alături de persoana iubită atunci când îi este cel mai greu?”

The Piano Guys reprezintă un grup muzical american, creat în anul 2010, acesta câștigând notorietate prin intermediul interpretării altfel a unor cântece populare și creații muzicale clasice. Cu ajutorul pianului și al violoncelului, The Piano Guys a dovedit că o muzică considerată a fi de calitate poate fi dusă, de fapt, la un nivel mai înalt!

Așa s-a întâmplat și cu „What are words” (Ce sunt cuvintele). Acest cântec a fost compus de cântărețul Chris Medina pe când logodnica lui a suferit o operaţie pe creier în urma unui accident de maşină. Versurile sunt superbe până la capăt, presărate în mod poetic cu promisiunea de a nu lăsa niciodată singură fiinţa iubită, mai ales atunci când acesteia îi este cel mai greu.

Aranjamentul muzical al The Piano Guys s-a făcut cu ajutorul soţilor interpreţi Peter şi Evynne Hollens, al căror voci suprapuse dau aripi întregii producţii muzicale.

Versurile cântecului sunt atât de preţioase încât am decis să vi le traducem pentru a le aprecia mai mult:

Pentru alte melodii deosebite legate de dragostea adevărată dintr-o relație, sprijinită de un Dumnezeu al iubirii și al providenței, vă invităm să vizitați playlistul Gentle Love – Pro Jesus care se află în dezvoltare.

Distribuiri
5452

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri

Funcție dezactivată