Funcție dezactivată

Elevate your life

La data de 24 august 2014, Peder Mondrup de 34 de ani a devenit prima persoană din lume care, deși suferind de paralizie cerebrală, a încheiat un triatlon. Asta datorită eforturilor (supra)omenești ale fratelui său geamăn, Steen!

Pe parcursul triatlonului „KMD Ironman Copenhagen Challenge”, danezul Steen Mondrup a înotat 2,4 mile trăgându-l după el pe Peder (fratele geamăn bolnav) care era așezat pe o plută de cauciuc. Apoi a pedalat 112 mile avându-l pe fratele lui așezat în fața sa și a alergat 26,2 mile distanță împingând în față căruciorul lui Peder pe terenul deluros.

A fost nevoie de peste 15 ore incredibile pentru încheierea acestui triatlon istovitor, dar cei doi frați danezi și-au încheiat cursa împreună, în luminile strălucitoare și în uralele spectatorilor care i-au așteptat până la miezul nopții la linia lor de sosire.

Steen și Peder s-au născut cu trei luni mai devreme decât ar fi trebuit în mod normal, iar din cauza lipsei de oxigen din timpul nașterii, creierul lui Peder a fost afectat iremediabil. Deși, Steel, fratele său geamăn, acum este perfect sănătos, acesta îi poartă de grijă lui Peder, indiferent de condiții.

Înaintea cursei, Steen a scris pe propriul website: „Dacă aș putea să-i ofer lui Peder pentru câteva ore sentimentul de a nu sta într-un scaun cu rotile, atunci voi face tot ceea ce este necesar!”.

Iar Steen a reușit!

Când sutașul roman voia să facă orice pentru robul său care se chinuia cumplit (Matei 8:6), Isus „S-a mirat şi a zis celor ce veneau după El: „Adevărat vă spun că nici în Israel n-am găsit o credinţă aşa de mare.”” (vers. 10). Credința pe care Hristos a elogiat-o era o credință rară pentru că era TOTALĂ. Întregul Cer continuă să fie impresionat de toți aceia care își parcurg marea cursă a vieții lor nelăsându-și în umbră semenii!

Cu recunoștință pentru toate aceste exemple deosebite de păsare și sacrificiu real,

Comunitatea Pro Jesus.

Surse foto:
Couch R., “Man With Cerebral Palsy Crosses Ironman Finish Line In Historic Fashion Alongside Twin Brother”, The Huffington Post, 26 august 2014
***, „Twins run to history at Ironman Copenhagen”, TheLocal.dk, 24 august 2014
Distribuiri
121

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri