Funcție dezactivată

Elevate your life

Timp de 27 de ani, doi frați de sânge și-au retrimis aceeași felicitare de ziua de naștere a fiecăruia, umplând orice spațiu pentru a-și așterne gândurile frumoase.

Bill și Dave obișnuiau să își trimită reciproc în mod simbolic și o bancnotă de un dolar pe care își așterneau aceleași gânduri reciproce.

Fiul unuia dintre acești frați din America a fost atât de impresionat de obiceiul păstrat de tatăl și unchiul său, încât a decis să publice pe o rețea de socializare poze cu felicitările și bancnotele lor trimise și retrimise.

Acești frați nu au lăsat niciodată vreun colț nescris.

Exemplul lor este deosebit de profund pentru a ne conștientiza de nevoia umplerii vidului nostru de comunicare din familie, indiferent de distanțe. Nu trebuie să devină o normalitate faptul de a fi indiferenți cu viii și elogioși doar cu cei care nu mai sunt printre noi!

Merită să ne gândim puțin și la cât de mult a investit Dumnezeu pentru umplerea Sfintei Scripturi cu gânduri și încurajări de care avem atâta nevoie.

Când te simți uitat și însingurat, adu-ți aminte că Fratele tău devotat  –  Isus (Luca 8:21) îți trimite zilnic mesaj după mesaj, încurajare după încurajare și făgăduință după făgăduință în felicitarea cea mai scumpă: Biblia.

„Eu nu te voi uita cu niciun chip” (Isaia 49: 15).

Sursa Pro Jesus:
WhatsInThaBox, Reddit.com, 27 decembrie 2014
Distribuiri
98

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri