Elevate your life

„Nu contează ce ai în buzunar, contează cu adevărat ce ai în suflet şi influenţa pozitivă pe care o ai asupra vieţii altora!”.

Marc Mero a avut de-a face cu prima criză a vieţii sale la vârsta de 8 ani când părinţii săi au divorţat. Crescând cu un singur părinte el a lucrat din greu să devină un sportiv de performanţă. Deşi a activat în hockey, fotbal şi box, cariera sa a culminat în wrestling unde a devenit un cunoscut campion WCW şi WWE Wrestling. Cu toate acestea, Marc era dezolat să-şi vadă murind mai mult de 30 dintre prietenii săi şi rudele sale apropiate din cauza stilului lor de viaţă vicios.

Adevărata suferinţa a venit când Marc şi-a pierdut mama care mereu îl atenţiona să nu calce pe urmele prietenilor săi; departe de casă a înţeles că banii şi faima sa nu îi pot cumpăra fericirea.

Marc Mero cel nou a intrat în acţiune. A vrut să facă ceva concret pentru a-i conştientiza pe oameni de consecinţele alegerilor lor. Cei care se droghează sau beau trebuie să conştientizeze că pot muri oricând în urma unei „simple” supradoze. Dupa ce ei au murit nu vor mai şti nimic însă familiile lor vor retrăi zilnic suferinţa provocată de alegerea greşită a fiului, fratelui sau a altui membru care a făcut abuz de substanţe.

Marc Mero a înfiinţat ONG-ul „Champion of Chioces” (Campionul alegerilor) ceea ce l-a determinat să afirme că este cel mai fericit om de pe planetă! Prin Champion of Choices el îşi împărtăşeşte propria poveste despre tragedie şi triumf vorbind sincer elevilor şi studenţilor despre alegerile sale bune şi rele.

A demarat o campanie de prevenire a suicidului, expunându-le tinerilor adevărul despre intimidare, abuzul de substanţe şi alte lucruri greşite care te duc în depresie. Campania de conştientizare a lui Mero a ajuns la inimile multor tineri deoarece modul său de abordare este unul foarte sincer şi dinamic.

El a ajuns să convingă mulţi tineri dezolaţi să îşi trăiască viaţa, şi nu oricum: să trăiască o viaţă sănătoasă, cu stimă de sine sănătoasă şi cu un succes bazat doar pe abilitatea lor de a face alegeri pozitive. De aici privin cele două sloganuri pe care Marc le promovează cu credinţă: „Think Positive!” (Gândeşte pozitiv) şi „Dream Big!” (Visează la ceva mare).

 „Ceea ce fac nu este un job, ci este o pasiune” (Marc Mero).

Deşi s-a lăsat de wrestling, Marc a devenit „eroul şi campionul” acestor tineri care sunt ghidaţi să lase o cât mai mare impresie şi influenţă pozitivă asupra vieţii celor din jur. Marc este invitat şi ca speaker la evenimente organizate de poliţia americană cu scopul prevenirii crimelor. Mai jos găsiţi una dintre mărturiile lui Marc (subtitrată în limba română) despre adevăratul dar al vieţii şi adevărata normalitate care trebuie clădită pentru a fi fericiţi:

Distribuiri
139

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri
Funcție dezactivată