Funcție dezactivată

Elevate your life

În weekend-ul trecut, drama „War Room” (Camera de război) a devenit după foarte multă vreme filmul religios care se situează pe primul loc în box office-ul nord-american. Până acum a înregistrat încasări de  24 de milioane de dolari, raportate la un buget de producţie de doar 3 milioane de dolari.

„War Room” (2015), de Alex Kendrick, este o dramă realizată de compania cinematografică TriStar; pe parcursul celor două ore, pelicula combină profunde nuanţe spirituale cu un umor plăcut.

War-Room-2015

Filmul spune povestea familiei Jordan, care, deşi are o bună situaţie financiară se luptă cu probleme delicate pe care mulţi nu le cunosc. Membrii familiei sunt provocaţi de o vecină bătrână să apeleze la „un plan de luptă” … prin rugăciune.

Treptat, cauzele problemelor avute ies la lumină, dar şi modul providenţial în care apar soluţiile la acestea! Asta pentru că „the Jordans” învaţă virtuţile „war room”-ului bătrânei lor vecine: o cameră specială în care ea se roagă pentru alţii şi îşi duce lupta credinţei.

Filmul nu se disocieză de realitate; producătorii „War Room” au încheiat două parteneriate cu centre de susţinere prin rugăciune la care spectatorii filmului pot apela pentru suportul spiritual în rezolvarea propriilor probleme („The Evangelism Response Center” şi „The Prayer and Crisis Referral Network”).

„War Room” (2015) devine astfel un memento viu despre rugăciune ca armă puternică în luptele vieţii reale.

Surse Pro Jesus:
***, „About”, Warr Room The Movie, accesat în 7 septembrie 2015
***, „War Room”, Box Office Mojo, accesat în 7 septembrie 2015
Distribuiri
893

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri