Funcție dezactivată

Elevate your life

Oamenii se întreabă care este rolul lor în viață însă puțini conștientizează cât de important este acest „fir de nisip” (omul)  pentru un Dumnezeu al Universului infinit.

The Scale of the Universe, creat în 2012 și apoi permanent dezvoltat,  îți prezintă proporțiile neconștientizate ale Universului cunoscut, pornind de la lumea microscopică și până la elementele spațiului cosmic în care globul pământesc pare infim.

Prima senzație este aceea că ești pierdut; însă apoi conștientizezi că experiențele din viața ta îți indică în mod repetat că tu nu ai fost creat la întâmplare. „Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut n-a fost făcut fără El” (Ioan 1:3).

Există dimensiuni și lumi ascunse care „sunt ale Domnului Dumnezeului nostru” (Deuteronom 29:29) însă „lucrurile descoperite sunt ale nostre” (idem) pentru a putea să împlinim frumosul în viața noastră și în viața celor care trăiesc lângă noi.

Accesează linkul Scalei Universului click aici –  și urmărește dimensiunile uimitoare ale lucrurilor mici și mari care ne sunt descoperite!

Pentru a aprecia proporțiile elementelor din Universul observabil, poți alege limba română pentru primirea informațiilor, iar apoi cu cursorul poți trage spre stânga butonul de pe banda orizontală; dacă muți cursorul – treptat – spre dreapta, pornești în călătoria cunoașterii materiilor minuscule din Univers până la elementele rocombolești ale Cosmosului cunoscut. La fiecare scară atinsă, poți da clic pe obiectele apărute primind detalii specifice și totodată uimitoare.

Vei fi impresionat.

Distribuiri
222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri