Elevate your life

Librăria „The London Bookbarge” a fost amenajată în mod inedit în anul 2011, când doi britanici modeşti au reconvertit o barjă pentru a putea oferi o experienţă unică celor care iubesc cărţile şi plimbările.

Librăria „The London Bookbarge” este acostată pe Canalul Regent din Londra, într-o frumoasă zonă de promenadă a capitalei britanice. Aceasta este o afacere neconvențională care te duce cu gândul la un alt tărâm, clienţii citadini evadând în lumea cărților vechi și noi expuse în acest magazin plutitor.

Nu întâmplător, întreprinzării Jonathan Privett și Paddy Screech care au gândit acest concept, folosesc sloganul „Word On The Water” (Lumea pe apă).

Adeseori sunt invitaţi pe punte muzicieni mai puţin cunoscuţi care au şansa de a se afirma cântând muzică live vizitatorilor librariei și celor care se plimbă pe malurile liniștite ale canalului.

Cei care vizitează această barjă veche reconvertită în librărie au posibilitatea de a se simţi confortabil și sub punte unde servesc ceva cald în timp ce răsfoiesc titlurile selectate, fără stres…

Librăria „The London Bookbarge” a devenit tot mai mai iubită printre londonezi și un model pentru alte iniţiative de acest fel; deşi amenajată pe o barjă veche, iată că nici librăria și nici barja  nu și-au trăit încă toată povestea pe care o au de spus!

Surse Pro Jesus:
***, „Good news! Word on the Water bookshop to stay afloat”, Now Here This, 9 iunie 2015
***, „Word On The Water”, TwentySomethingLondon.com, accesat în 08.10.2015
Distribuiri
122

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri
Funcție dezactivată