Elevate your life

Salvând viaţa celui care te-a ajutat să ai viaţă.

După 33 de ani de muncă continuă şi câţiva ani petrecuţi la pensie, fostul obstretician Jim Affleck a aflat că fără o operaţie de înlocuire a valvelor inimii sale mai avea de trăit doar un an, maximum doi ani.

La sfârşitul anului 2014 a fost programat pentru operaţia salvatoare la chirurgul californian Robert Kincade.

După operaţia reuşită la cei 84 de ani ai săi, pacientul Affleck avea să mai aibă parte de o surpriză deosebită! Chirurgul care l-a operat s-a dovedit a fi tocmai unul dintre numeroşii foşti bebeluşi pe care obstreticianul Affleck i-a ajutat să vină pe lume într-un spital din Sacramento. 

În urma operaţiei, tânărul chirurg a ţinut neapărat să îi arate certificatul său de naştere pe care scria că tocmai el, actualul pacient Jim Affleck, a fost cel care l-a ajutat să se nască în urmă cu 45 de ani, pe data de 7 iulie 1969.

Robert a fost onorat să îl opereze pe medicul care l-a ajutat să vină pe lume în urmă cu câteva decenii, iar fostul doctor Affleck a fost uluit să afle cât de providenţiale sunt lucrurile pe care le facem în viaţă fără să avem aşteptări de la acestea. El a ajutat la naşterea a peste 3000 de copii în întreaga sa carieră.

„Nu îmi aduc aminte de naşterea lui Robert. Dar îmi dau seama că este vorba despre un cerc complet. De multe lucruri uit din ceea ce am făcut. Însă nu pot uita de trezirile mele de la miezul nopţii pentru a alerga la spital”, a afirmat fostul obstretician Jim Affleck

Medicii de la Sutter Memorial Hospital au fost profund mişcaţi de această întâmplare, ei fiind cei care au dat-o publicităţii. Pe lângă faptul că Robert a salvat viaţa fostului doctor Affleck, operaţia efectuată a fost şi cea de-a 100-a operaţie de înlocuire a unei valve aortice efectuate de tânărul chirurg.

„Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi!” (Eclesiastul 11,1).

Sursa Pro Jesus:
Caiola S., “45 years later, Sacramento heart surgeon extends life of OB doc who delivered him”, The Sacramento Bee, 27 octombrie 2014
Distribuiri
116

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri
Funcție dezactivată