Funcție dezactivată

Elevate your life

După terminarea facultăţii, Dotan Negrin, a dorit să îşi urmeze pasiunea sa pentru muzică, cunoaşterea de oameni şi călătorii.

A renunţat în anul 2010 la slujba sa, şi-a împachetat lucrurile printre care şi o pianină pe roţi şi a plecat la New York pentru a cânta pe străzile metropolei melodiile sale de suflet. Talentul şi pasiunea sa au fost răsplătite de către ascultătorii săi stradali, aceştia donându-i suficienţi bani pentru a-şi duce visul mai departe.

De atunci, Dotan a călătorit în peste 300 de oraşe din 21 de ţări ale lumii, răspândind muzică pe multe meridiane  –  spre bucuria trecătorilor. Dotan ştie că îşi poate relua meseria oricând în S.U.A. Însă el doreşte să ofere necunoscuţilor de aproape şi de departe ceea ce consideră că are el mai bun de oferit.

“În fiecare zi port conversaţii cu peste 30 de persoane, oamenii invitându-mă pe la casele lor  –  chiar şi la cinele cu propriile familii. A fost o experienţă atât de plăcută. Şi asta nu pentru a face bani, ci pentru a-mi demonstra că există şi alte modalităţi de a trăi comparativ cu ceea ce oamenii îţi spun că se poate”, spune Dotan pe blogul său www.pianoaround.com.

Pentru a nu fi singur în aventurosul său proiect, Dotan l-a luat şi pe Brando, căţeluşul său. A avut de-a face şi cu greutăţi, cum ar fi faptul de a fi tâlhărit şi acostat în unele oraşe. Însă întâlnirea sa cu oameni atât de diferiţi dar pasionaţi şi ei de muzică, i-a mângâiat de fiecare dată sufletul.

Momentan, Dotan s-a întors la New York unde lucrează câteva zile pe săptămână pentru a-şi plăti facturile. În restul timpului, cutreieră împrejurimile oraşului cu pianina sa, cântănd bucuros pentru noii prieteni pe care îi întâlneşte oriunde ajunge.

Video proiect „Piano Around the World”:

Distribuiri
77

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri