Funcție dezactivată

Elevate your life

În februarie 2015, Vicki Brannon, care şi-a pierdut în mod tragic fiul de 14 ani (pe Matthew McIntyre) în 1996, a putut să audă din nou bătăile inimii acestuia în pieptul celei care a fost salvată datorită transplantului de cord.

Jennifer Lentini, care avea 13 ani cand Matthew a murit, suferea de profunde probleme cardiace, fiind internată de câteva luni de zile la New York-Presbyterian Columbia University Medical Center; transplantul de inimă a fost singurul lucru la care familia ei spera pentru a primi o nouă şansă la viaţă.

Imediat după operaţia de transplant, Vicki Brannon şi-a adunat toate puterile şi a trimis o scrisoare primitoarei inimii lui Matthew în care scria că este convinsă de faptul că fiul ei ar fi aprobat transplantul şi că este bucuroasă că deşi ea suferă, cineva a putut fi salvat datorită lui Matthew. Însă din cauza protocolului medical, cele două familii nu au putut să se cunoască.

Cu toate acestea, întâlnirea emoţionantă a fost posibilă după 18 ani, când Jennifer a făcut demersuri susţinute pentru a putea să mulţumească şi personal pentru sacrificiul făcut de către familia îndurerată a lui Matthew. Fără să se ştie, ea a ţinut un jurnal în care scria scrisori de mulţumire lui Matthew şi familiei acestuia, încercând astfel să îşi descarce sufletul plin de recunoştinţă.

Deoarece nu avea posibilitatea să afle datele exacte ale familiei donatorului, Jennifer a publicat pe Facebook datele pe care le avea; în urma numeroaselor distriburiri ale cunoscuţilor şi necunoscuţilor, primul care a intrat în contact cu Jennifer a fost fratele lui Matthew.

Imaginile întâlnirii din 2015 a celor două femei la Tampa International Airport sunt cu adevărat grăitoare. Jennifer i-a dat cadou mamei lui Matthew un lanţişor cu iniţialele numelui acestuia şi cu o poză de înger alături.

În urma acestei întâlniri, Vicki Brannon a mărturisit:

„Sunt copleşită! Sunt fericită. Fiul meu a avut o inima bună, puternică şi a ţinut-o în viaţă pe Jennifer (…). Mă simt ca şi cum aş fi primit cadou o fiică”.

În prezent, Vicki Brannon şi Jennifer Lentini ţin o legătură apropiată, fiind un exemplu real de dăruire şi recunoştinţă.

 

Surse Pro Jesus:

Irwin J., Slattery D., „Long Island woman meets mother who saved her life by donating slain son’s heart”, New York Daily News, 14 februarie 2015

Konstantinides A., “’I feel like I gained a daughter’: Mom listens to heart of her dead son beat inside the chest of girl he saved with a transplant after he was killed in a shooting 18 years ago”, Daily Mail, 15 fembruarie 2015

Pearson E., “Long Island woman to meet heart donor’s family on Valentine’s Day”, New York Daily News, 13 februarie 2015

Distribuiri
86

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri