Funcție dezactivată

Elevate your life

Compania Google a făcut public de curând topul celor mai populare căutări ale internauților români pe diferite segmente de interes.

Pe motorul de căutare Google, în anul 2015, personalitatea anului despre care se căutau informații a fost tânăra sportivă Simona Halep iar evenimentele care i-au preocupat pe internauții români au fost cele legate de trecerea unor examene importante pentru succesul profesional (bacalaureatul și titularizarea) sau evenimente tragice (cele de la clubul Colectiv din București și de la redacția Charlie Hebdo din Paris).

Surpriza a venit însă la segmentul expresiilor de tipul „Cine este ….?”, un segment asupra căruia nu s-au publicat statistici Google în anul 2014.

În anul 2015, contorizarea Google a constatat că acest segment de căutări a fost dominat în România de întrebarea: „Cine este Dumnezeu?”.

„Compania precizează că a eliminat spam-ul, căutările de navigare şi cele care se repetă, astfel încât aceste liste să reflecte „spiritul vremii””, atrage atenția publicația Gândul.

Surse Pro Jesus:
Cerban M., „Ce au căutat românii cel mai mult pe Google anul acesta”, Gândul, 16 decembrie 2015
Google Trends, Romania, 2014
Google Trends, Romania, 2015
Distribuiri
184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri