Funcție dezactivată

Elevate your life

Maria și Lucy Aylmer au 18 ani și sunt din Gloucester, Marea Britanie. Ele sunt gemene birasiale, fiind fiicele unui tată caucazian și ale unei mame pe jumătate jamaicane.

Doar 0,2%adică o singură pereche de gemeni din 500 de perechi de gemeni născuți din gemenii din lumea întreagă sunt gemeni birasiali  –  în sensul de a nu împrumuta trăsături fizice de la ambii părinți care sunt de rase diferite.

Gemenele născute în ianuarie 1997 mai au trei frați de sânge, însă toți trei au moștenit trăsături de la ambii părinți. Însă ele sunt cu adevărat o excepție.

Daca Maria, mulatră și cu părul negru, îi seamănă mamei sale, Lucy – care are ochi albastri și părul roșcat – îi seamănă tatălui ei. „Nimeni nu crede că suntem gemene”, afirma Lucy într-un interviu.

Maria este o tânără sociabilă și studentă la Drept iar Lucy este o persoană creativă și ușor timidă, fiind studentă la Arte și Design. Deși sunt atât de diferite ca fizic și personalitate, totuși, demonstrează multora cu care intră în contact cât de uimitoare poate fi lumea nostră prin diversitatea moștenită.

„Gloria creaţiei constă în diversitatea ei infinită” (Gene Roddenberry).

Surse Pro Jesus:
Laing l., „The twins that EVERYONE can tell apart! Striking sisters couldn’t be more different due to quirk in their mixed-raced parentage”, Daily Mail, 1 martie 2015
Sieczkowsky C., „These Two Teens Aren’t Just Sisters — They’re Twins”, Huffington Post, 2 martie 2015
Distribuiri
189

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri