Elevate your life

Legenda muzicii country, Dolly Parton, a declarat către The Christian Post că a rămas puternic impresionată de mesajul unei femei din copilăria sa: „Tu ești unsă.”

Nu a înțeles ce voia să îi transmită acea femeie din biserica penticostală unde bunicul ei servea ca pastor. Însă mama sa i-a explicat: „Dumnezeu își are întinsă mâna asupra ta; așadar, tu vei face ceva special.”

Mesajul i-a rămas în inimă. La 18 ani a părăsit zona rurală din Munții Smoky și s-a îndreptat către Nashville. A urmat o carieră fulminantă pe parcursul a mai multor decade, cu peste 100 milioane de albume vândute în lumea întreagă și prestigioase premii câștigate.

Dar „Tu ești unsă” îi revenea mereu în minte. A decis să se implice în acte de caritate și filantropice, devenind una dintre vedetele cele mai apreciate pentru sacrificiul personal. Așa s-a ajuns la Imagination Library, o fundație menită să îmbunătățească actul educațional, furnizând peste 100 milioane de cărți copiilor din întregul mapamond, începând cu anul 1995. Iar în orășelul natal din Tennessee, a acordat un ajutor de 11 mil. $ sinistraților afectați de incendiile din Sevier County (2016).

„Dacă ai ajuns într-o poziție în care poți ajuta, atunci acordă ajutor”, declară Dolly.

Cu toate că a ajuns la frumoasa vârstă de 73 de ani, Dolly Parton nu este pregătită să dea înapoi. Energia ei este energie spirituală și energie creativă, convinsă fiind că are o chemare pentru a oferi ceva acestei lumi. „Voi merge până acolo unde Dumnezeu îmi va spune să opresc.”

Dolly investește și într-un nou gen muzical. În 2019 a lansat alături de trupa olandeză Galantis piesa „Faith”, alături de trupa creștină For King & Country a remixat piesa “God Only Knows” iar împreună cu Zach Williams a lansat piesa audio „There was Jesus”. Însele editorialele Rolling Stone aclamă reușitele acestor abordări și dorința lui Dolly de a continua.

Intenția este de a ridica moralul,  de a transmite empatie și de a clădi stima de sine a ascultătorilor, chair dacă piesele nu sunt clar spirituale.

 Când întreb ‘Unde ești, Doamne?’, El îmi răspunde: ‘Sunt aici, jos, cu oamenii.’ (Dolly Parton).

Surse Pro Jesus:
Klett L.M., „Dolly Parton: My life purpose is to ‘do something for God;’ ‘until He says stop, I’ll keep going'”, The Christian Post, 12 noiembrie 2019
Spanos A., „After Galantis’ ‘Faith,’ Dolly Parton Ready to Make More Dance Music. Parton teamed up with Galantis, Mr. Probz for a spiritual, uplifting new single”, Rolling Stone, 25 decembrie 2019

Distribuiri
51

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribui pe

Distribuiri

NewsletterDistribui pe

Distribuiri

Funcție dezactivată